I Lager
Varekode
3152-93

Skinnpåse, manchester - Grå

2 764 kr
Skinnpåse för användning i vagn, pulka eller kälke/åkbräda.
Klikk og hent er ikke tilgjengelig akkurat nå.
  • check MILJÖGODKÄND: GOTS
  • check KÖP NU, BETALA SENARE

Skinnpåse för vagn, pulka eller kälke/åkbräda. Påsen är lätt att använda, inga snören som ska knytas eller dragkedjor som sätter sig fast. Detta gör att påsen vanligtvis varar i generationer. Går man mycket på platser där man har behov av att klä av barnet (t.ex. köpcenter) rekommenderar vi att man den första tiden använder ett sovskinn under och täcke/skinn/dyna över så att det kan tas av. Större barn behöver gärna en vintät jacka eller filt över axlarna när det är kallt eller blåser. Samtidig ger detta en bra möjlighet till att reglera temperaturen.

Blå manchester: Sydd i Tyskland av kromgarvet skinn från Tyskland.

Ull är svårantändligt och påsen är därför inte brandfarlig.

Mer information
Välj storlek 62

TVÄTT AV SKINNPÅSE

Påsen tvättas väldigt sällan för att det naturliga lanolinet (ullfettet) i obehandlad ull är bakteriehämmande. Smuts sätter sig utanpå ullfibrerna och sätter sig inte i materialet, utan kan oftast bara borstas av. Fläckar kan torkas av med en fuktig trasa. Skaka påsen en gång i veckan och lufta den mellan användningar.

Kan tvättas i maskin på ylleprogram 30°C med oparfymerat ylletvättmedel (t.ex. Nøstebarns ylletvättmedel eller ett från en hälsokostbutik). Extra centrifugering med ullsidan ut rekommenderas. Det tar lite tid för ullen att torka helt – efter att utsida är torr vänds påsen så att insidan torkar. Får inte torkas i direkt solljus.

Lengde rygg 86 cm + 20 cm skinnkant.

Barnet kan ligge i posen fra 0-2,5 år og sitte i den til ca 4 år.
Skinnpåse, manchester - Grå
Skinnpåse, manchester - Grå
Ditt betyg
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.