home Menu close
menu MENU

Favoriter på rea

Nu är rean igång, och vi har fått påfyllning av varor! Här har vi letat fram några härliga rea-favoriter..

Presenttips!

Känner du någon som snart fyller år? Eller väntar du kanske tillökning? Vi har fina, värmande presenter! Se våra presenttips här!

Känn skillnaden!

Sommarstämning

Sol, värme och fina sommardagar ligger för dörren! Den nordiska sommaren är helt unik och därför är våra vår/sommarplagg skapade med de nordiska förhållandena i tanke. Den naturliga, obehandlade merinoullen är temperaturreglerande och därför fungerar plaggen svalkande i värmen och värmande på svala sommarkvällar.

Kläder helt utan fluor och mikroplastfiber

Vi på Nøstebarn har alltid satt omtanke för människor, djur och miljö först. Därför är vi otroligt glada att se det ökade engagemanget för att bekämpa utsläpp av mikroplast.

Nyheter - vår/sommar 2018

Vårens nyheter har ankommit! Maritima ränder och fina detaljer i en mjuk och behaglig ull- och sidenblandning som värmer när det är lite kyligt och svalkar när det är varmt – så dessa vårkläder kan börja användas med detsamma!

Nytt stickningshäfte - Nøstestrikk!

I år har vi låtit nostalgin ha inflytande och gjort härliga fynd i lådor på vindar som har inspirerat till några av de mönster som finns i detta häfte. Vi har tagit in mjuka detaljer så som volanger, hålstickning och lite mönsterstickning och fokuserat på de små denna gång. Häftet är på norska.

Presenttips till födelsedagen

Den allra första födelsedagen är något speciellt och förtjänar att firas med kakor, sång och presenter! Kläder, skor och leksaker i trygga och miljövänliga naturmaterial är fantastiska födelsedagspresenter som definitivt kommer att uppskattas.

Hur klär man barn på vintern? - påklädningsguide

Enkla nyårslöften för ett mer miljövänligt 2019

Om vi ska satsa på hållbara, positiva ändringar så bör vi välja de nyårslöften där resultatet eller belöningen är större och viktigare än insatsen.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3