Sociala medier

Vi har i skrivande stund över 50 000 följare på vår Facebook-sida. Här lägger vi ut bilder när vi får in nya färger eller modeller, vi svarar på frågor från våra följare och vi skickar ut en liten påminnelse varje gång ett nytt inlägg publiceras på vår blogg. Detta är också ett av de första ställena där vi informerar om reor eller specialerbjudanden eller när vi har fått in någon spännande nyhet i våra butiker. Vi uppskattar mycket när våra följare delar bilder på vår vägg av exempelvis plagg de har stickat.

Gå till Nøstebarns Facebook-sida

På vår blogg ger vi kreativiteten fria tyglar och lägger ut tips, inspiration och beskrivningar på allt från stickade kuddar till olika sätt att färga ull på, klädguider, återvinningsidéer och mycket annat kul. De kreativa medarbetarna på Nøstebarnbutikerna har alltid något spännande på gång och de delar gärna med sig av sina projekt på bloggen. Då och då anordnar vi tävlingar med fina priser och det händer även att vi ger er en inblick i hur det jobbas bakom kulisserna hos oss på Nøstebarn.

Gå till vår blogg

Följ oss på Instagram där vi heter @nostebarn, och ta Nøstebarn-relaterade bilder som du lägger ut själv med #nøstebarn. Här lägger vi ut snapshots från våra butiker samt bilder på vår fönsterskyltning, plagg vi har stickat, evenemang som vi deltar i och mycket annat kul.

Här kan du se våra Instagram-bilder på nätet

Nøstebarn och Miljönkeyboard_arrow_down
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.