Problem med att använda webbplatsen?

Vi rekommenderar alla våra kunder att använda webbläsaren Google Chrome, Firefox eller Safari istället för Internet Explorer, för att få en bästa möjliga upplevelse vid besöket på nostebarn.no. Du måste också tillåta cookies/kakfiler för att kunna handla i vår nätbutik.

Nätbutiken ser konstig ut eller alla funktioner finns inte i Internet Explorer

Om sidan ser onormal ut, om du t.ex. inte kan välja färg/storlek på plagg eller lägga varor i kundkorgen beror det sannolikt på en funktion i webbläsaren Internet Explorer (IE) som i grund och botten är bra, men som ofta kan skapa problem. Funktionen heter "kompatibilitetsläge” och när den är aktiverad uppför IE sig som om den vore en mycket gammal webbläsare. Avsikten är att det ska vara möjligt att besöka äldre webbplatser som inte är anpassade för visning i nyare webbläsare. Men de flesta av dagens webbplatser behöver inte denna funktion och resultatet blir istället att alla webbplatser ser väldigt konstiga ut.

Som standard är inte kompatibilitetsläget aktiverat i IE, men ikonen för att aktivera det har placerats alldeles intill ikonen för att uppdatera sidan i adressfältet och det är därför lätt att råka klicka på den av misstag. Som tur är kan du lika enkelt avaktivera läget igen, se anvisning i bilden nedan:

Nätbutikens sida kan inte laddas i Firefox

Om du inte har problem vid laddningen av andra sidor eller med att öppna nostebarn.no i andra webbläsare, kan det hjälpa att radera kakor och cache. Klicka på ”Historik” i menyraden och därefter på ”Rensa ut tidigare historik”. Då öppnas en dialogruta där du väljer ”All historik” i listrutan. Klicka på pilen vid ”Detaljer” för att visa fler alternativ och markera ”Kakor” och ”Cache”. Klicka på ”Ta bort” och försök sedan ladda vår sida igen.

Nøstebarn och Miljönkeyboard_arrow_down
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.