Nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev från Nøstebarn och var bland de första som vet vad som händer hos oss! Vi tar integritet på allvar och vill att du ska känna dig säker på att dina personuppgifter är säkra och ordentligt skötta. Läs våra villkor för registrering:

VILLKOR FÖR REGISTRERING TILL NYHETSBREV FRÅN NØSTEBARN A/S

Registrering av nyhetsbrev från Nøstebarn A/S är kostnadsfri och icke-bindande. Det är möjligt att avbryta prenumerationen när som helst. Genom att acceptera följande villkor godkänner du att Nøstebarn A/S kan skicka reklam och marknadsföring via e-post om:
-Kläder, garn och andra produkter som säljs av Nøstebarn A/S.
-Information om Nøstebarn A/S, tips för påklädning, specialerbjudanden, försäljning, tävlingar, evenemang och andra marknadsföringsinsatser.

Genom att fylla i registreringsformuläret godkänner du detta till att Nøstebarn A/S PO Box 320 Nesttun, 5853 Bergen, Norge, samlar in, registrerar och lagrar den personliga information du har lämnat för att vi ska skicka dig nyhetsbrev. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Nøstebarn A/S via e-post på post@nostebarn.se, på telefon: +47 55 11 32 30 (09:00-16:00 må-fre), genom att använda formuläret nedan eller via alternativet "Avregistrera" längst upp i alla nyhetsbrev. Om du väljer att avregistrera dig från nyhetsbrevet noteras detta tillsammans med dina personuppgifter så att du inte längre får fler mails. Dessutom kan du när som helst begära inblick i vilken information Nøstebarn A/S har lagrat om dig så att de kan korrigeras, raderas eller blockeras för ytterligare mails.

Vår information om dig kommer att hållas konfidentiell. Nøstebarn A/S delar inte, säljer inte eller avslöjar inte på annat sätt din information med tredje part eller andra företag utan ditt samtycke om det inte är juridiskt nödvändigt eller nödvändigt att tillhandahålla en tjänst eller vara som köpts eller begärs.

Nøstebarn och Miljönkeyboard_arrow_down
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.