Handla i vår webshop

Vi rekommenderar alla våra kunder att använda webbläsaren Google Chrome, Firefox eller Safari istället för Internet Explorer, för att få en bästa möjliga upplevelse vid besöket på nostebarn.no. Du måste också tillåta cookies/kakfiler för att kunna handla i vår nätbutik. Om du upplever problem med att använda vår webbplats – klicka här.

Du kan handla i Nøstebarns nätbutik om du är över 18 år och kan uppge leveransadress i Sverige. Använd kategori- och filtreringsmöjligheterna i topp- och sidmenyn för att hitta varorna du vill köpa. Om du känner till artikelnumret eller letar efter ett speciellt plagg kan du skriva det i sökfältet längst upp på sidan. Klicka på kundkorgen för att visa en översikt och totalpris för de varor du har lagt i korgen. Här kan du även ta bort eller ändra valda varor, och ange en rabattkod om du har en sådan.

Klicka på ”gå till kassan” för att gå till vår ett-stegs-betalningssida. Du måste inte skapa ett kundkonto för att handla hos oss, men gör du det så slipper du slippa fylla i alla dina uppgifter nästa gång du handlar i vår nätbutik. Du kommer också att få tillgång till din köphistorik och möjlighet att spara en önskelista som du kan dela med vänner och familj. När du har genomfört köpet får du en orderbekräftelse per mejl.

Läs mer om våra beställningsvillkor här.

Kontaktkeyboard_arrow_down
Nøstebarn och Miljönkeyboard_arrow_down

© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.